top of page

Brione Oy - Vuoden Alihankkija 2024

Päivitetty: 9. lokak.



Brione Oy on saanut arvostetun Vuoden Alihankkija -tunnustuksen vuodelle 2024!


Tämä tunnustus myönnetään yrityksille, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista kyvykkyyttä ja omistautumista alihankinnan alalla. Vuoden Alihankkija -tunnustus on osa LOGYn (Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry) vuosittaista ohjelmaa, joka pyrkii edistämään suomalaista alihankintateollisuutta ja tukemaan sen kehitystä. LOGYn tavoitteena on nostaa esiin merkittäviä toimijoita, jotka ovat onnistuneet luomaan tunnettuutta ja merkityksellisyyttä alallaan.


”Brione on innovatiivinen ja rohkea alansa edelläkävijä, joka panostaa uusimpaan teknologiaan, tuotekehitykseen ja laatuun. Taloudellinen kannattavuus, huippuluokan toimitusvarmuus ja poikkeuksellisen korkea asiakastyytyväisyys ovat selkeitä osoituksia siitä, että asioita on tehty oikein”

LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja  Janne Lehtimäki




Brionen saama tunnustus osoittaa, että yritys on 25 vuotisella taipaleellaan asettanut itsensä alan kärkeen. Tästä olemme ylpeitä! Brionen henkilöstö on yrityksen perustamisesta lähtien tehnyt pitkäjänteistä työtä tarjotakseen asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita.


“Kilpailukykymme syntyy syvässä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, tätä kutsutaan aidoksi kumppanuudeksi. Vuoden Alihankkijan palkinto on suuri kunnianosoitus ja huipentuma Brionen 25-vuotiselle taipaleelle, ja tähän pisteeseen ei olisi päästy ilman huippuluokan henkilökuntaa. Aina kannattaa kehittää!”

Yrittäjä Tero Niemelä


Voit myös lukea lisää Vuoden Alihankkija-tunnustuksesta Yrittäjät-lehden julkaisemasta artikkeleista.


Yrittäjät-lehti: "Porvoolainen ohutlevyosaaja Brione pokkasi Vuoden Alihankkijan palkinnon" https://www.yrittajat.fi/uutiset/porvoolainen-ohutlevyosaaja-brione-pokkasi-vuoden-alihankkijan-palkinnon/


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


WhatsApp_icon 2.png
bottom of page