Särmäyspuristimen edessä Brionen työntekijä mittaa pitkän särmätyn metallikappaleen taivutusta.

Ohutlevyn särmäystä vaativiin levyosiin

Ohutlevytuotannossa särmäyksellä tarkoitetaan levyosan taivuttamista. Levytyökeskuksella tai laserleikkurilla leikataan ensin ohutlevyosan sileä aihio eli levitetty geometria. Tästä seuraavana työvaiheena on yleensä särmäys. Laadukas särmäystyö vaatii tekijältään usein vuosien kokemuksen ennen riittävän ammattitaidon kehittymistä. Tuotteiden särmäyksen onnistuminen vaatii myös ammattitaitoisen levyosan suunnittelun ja toimivan levitetyn geometrian.

Teknisesti särmäyspuristimilla onnistuvat lähes kaikki erimuotoiset kappaleiden taivutukset. Ohutlevyosan särmäys voidaan myös toteuttaa yhdistämällä taivutusautomaatin ja särmäyspuristimen parhaat ominaisuudet, mikä tekee mahdolliseksi hyvinkin vaativat, tarkat taivutukset kustannustehokkaasti. Visuaalisesti vaativat ja tärkeät pinnat voidaan suojata taivutuksessa muovikalvolla ja eliminoida taivutusjäljet kokonaan. Huom. Myös valmiiksi maalattuja materiaaleja voidaan särmätä suojaamalla ohutlevy muovilla!

Suunnittelusta vipua myös särmäykseen

Tarjoamme pitkän kokemuksemme ja vahvan ammattitaitomme sinun käyttöösi. Parhaaseen lopputulokseen pääsemmekin projekteissa, joissa olemme asiakkaamme kumppanina jo tuotekehitysvaiheessa. Hyvin suunnitellun särmäyksen avulla voidaan vähentää hitsaussaumojen sekä tarvittavien osien määrää. Tavoitteemme on kehittää ja luoda asiakkaidemme ohutlevytuotteisiin hyvän tuotesuunnittelun ja laadukkaan valmistuksen kautta sekä kustannussäästöjä että toiminnallista lisäarvoa.

Monipuolinen ja moderni konekanta sekä runsas terävalikoima takaa ohutlevyosien särmäyksen tuottavasti ja tehokkaasti. Palvelemme mielellämme myös teitä. Kysy lisää!

Särmäyspuristimet:
  • Amada HFB 100.3 -särmäyspuristin 8-akselinen, 3 metriä
  • Amada HFB 80.25 -särmäyspuristin 8-akselinen, 2.5 metriä
  • Amada HFE 50.20 M II -särmäyspuristin 8-akselinen, 2 metriä
  • Amada HFE 50.20 M II -särmäyspuristin 4-akselinen, 1,25 metriä
  • Amada ITPS 50.12 -särmäyspuristin 4-akselinen, 1,25 metriä
  • Salvagnini B3 ATA 135 -särmäyspuristin, 3 metriä MAC+ATA ominaisuudet
  • Cone 900 -särmäyspuristin 4-akselinen, 900 mm kappaleenkäsittelyrobotilla!

Jätä yhteyspyyntö

Nimi

Sähköposti

Viesti