Plåtbearbetningscellen gör gängor och former i tunnplåten

Helautomatisk SG6-plåtbearbetningscell med materiallager

Trots fiberlaserns starka utveckling tillverkas komplicerade plåtdelar fortfarande med plåtbearbetningscell till ett oslagbart pris. Vår plåtbearbetningscell med automatlager och eftersortering är effektiv för såväl små partier som stora produktserier. Längre serier kan automatiken sköta under natten, så att våra kunder får maximal kostnadseffektivitet för sina plåtdelar.

Med vår plåtbearbetningscell kan vi tillverka gängor, drag och mångsidiga former som färdiga delar för montering. Till och med små kantningar kan göras samtidigt. I vår verktygshylla finns de flesta standardformerna och dessutom ett stort urval av special- och formverktyg även för nya och annorlunda produktlösningar. Vår kunniga och kompetenta personal betjänar lösningsfokuserat våra kunder i alla verktygsfrågor. Vi utvecklar nya tillverkningslösningar för tunnplåtsdelar och minskar tillverkningskostnaderna för plåtdelen eller konstruktionen betydligt.

Plåtbearbetningscellen SG6, som är tillverkad av finska Finn-Power, är en kombination av en revolverpress och en hörnkapare. Plåtbearbetningscellen SG6 representerar den effektivaste mekaniska tillverkningsmetoden för tunnplåtar. Fiberlasern är oslagbar för tillverkning av mångformiga delar, medan SG6 fungerar allra bäst för tillverkning av stora tunnplåtsdelar av kassettyp.

Vi har två plåtbearbetningsceller:
  • Den helautomatiska plåtbearbetningscellen Finn-Power SG6, med hörnkapare och automatlager med 18 platser.
  • Plåtbearbetningscellen Finn-Power F6

KONTAKTBEGÄRAN

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig

Namn

E-postadress

Meddelande