Slipningslinjen LISSMAC möjliggör högklassig ytbehandling av tunnplåtar

Slipningslinjen LISSMAC SBM-L 1500 G1S2 Alumix

Vår moderna och effektiva tyska slipningslinje LISSMAC möjliggör mångsidig och kostnadseffektiv ytbehandling av tunnplåtsprodukter. Den snabba slipningen av tunnplåtsprodukter garanterar utmärkt konkurrenskraft för våra kunder. 

Med slipningslinjen Lissmac kan produkterna slipas på båda sidorna och på de inre och yttre kanterna med en enda behandling, utan att produkten behöver vändas. Detta möjliggör en mycket jämn och högklassig slipning av alla tunnplåtsdelar, oberoende av material.  Slipningsbredden är upp till 1 500 mm. Även stora tunnplåtsdelar kan alltså slipas effektivt på en gång.

 Brione har flera justerbara slipningsnivåer för olika ändamål: 

  • Nivå 1. Lätt avlägsnande av vassa kanter: normal lätt slipning för att åtgärda vassa kanter på tunnplåtsdelar 
  • Nivå 2. Slipning av ytor för målning: liten rundning av delarnas kanter och uppruggning av ytan för att färgen ska fastna bättre
  • Nivå 3. Rundning av kanter: effektiv slipning och finputsning av produktens kanter, exempelvis synliga kantdelar där kantens form spelar en viktig roll för produktens funktion.

Med slipningslinjen Lissmac kan man slipa tunnplåtsdelar av alla de vanligaste materialen, såsom stål, aluminium och rostfria material. Fråga mer!  

KONTAKTBEGÄRAN

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig

Namn

E-postadress

Meddelande