Svetsning – sammanfogning av tunnplåtsdelar på traditionellt sätt

Svetsning är fortfarande en viktig metod för sammanfogning av tunnplåtsdelar. På Briones svetsningsavdelning finns moderna svetsmaskiner och kompetent personal med tiotals års erfarenhet av olika material, mångsidiga fogar och tunnplåtsdelar av alla former och storlekar. Briones högklassiga sammanfogning av produkter för bland annat tillverkare av maskiner och apparater, energiutrustningskunder samt fastighets-, bygg-, livsmedels- och metallindustrin är det yttersta beviset på kompetensen hos våra stolta proffs.

Genom Brione får kunderna högklassig svetsning av mycket olika tunnplåtsdelar. Vår svetsningskompetens omfattar alla tunnplåtsmaterial, bland annat aluminium, rostfritt och syrafast stål, svart stål samt ytbehandlat stål. Vi svetsar såväl små och stora tunnplåtsdelar som delhelheter och färdiga produkter. Till vår specialkompetens hör också mycket exakta microtags/små häftningar, som besparar synliga ytor från slipning vilket innebär att efterbehandlingen av produkterna minskar.

3D-design är också ett nyckelord för svetsfogar

3D-designen spelar också en viktig roll för tillverkningen av en svetsad tunnplåtsdel, eftersom vi redan i planeringsskedet beaktar svetsningarna tillsammans med kunden. Genom att genomföra svetsningarna på rätt sätt kan vi uppnå betydande kostnadsinbesparingar. En välplanerad tunnplåtsprodukt har också effektiva och fungerande fogar!

I vårt omfattande maskinsortiment ingår bland annat:
  • Utrustning för MIG/MAG-svetsning
  • Utrustning för TIG-svetsning
  • Fronius-pulssvetsutrustning
  • Utrustning för punktsvetsning
  • Programmerbart, ställbart svetsbord

KONTAKTBEGÄRAN

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig

Namn

E-postadress

Meddelande